Bricon Pas !

feb 18, 2022

KBDB zet het licht op groen!

17-02-2022

Het PAS systeem kan en mag gebruikt worden in Belgiƫ vanaf het seizoen 2022!

Voor de Belgische duivenliefhebbers is het zover … Het PAS systeem mag vanaf seizoen 2022 gebruikt worden op alle wedstrijden (mei). De liefhebber kan dus vanaf vandaag zijn PASbox reserveren bij zijn verdeler. Op alle beurzen zullen wij dan ook PASbox toestellen bij hebben zodat u uw toestel onmiddelijk kan meenemen. Voor de clubs zijn er 2 mogelijkheden, er is de PASclub, een nieuwe cloud club master die zelfs de afdrukken van alle toestellen en dit van alle merken bij inkorving en afslag in de cloud oplaad en dus geen aangesloten printer meer nodig heeft. Maar er is ook de cloud slave die zorgt dat PASbox gebruikers kunnen inkorven op elke bestaande master in de clubs aanwezig vandaag. Over compatibiliteit gesproken ! Het PAS systeem zorgt dat het oude en het nieuwe naadloos aan elkaar gekoppeld kan worden. Voor meer details en info …